Оля Полякова показала фанатам, як виглядають її батьки. На кого схожа виконавиця, на маму чи на тата?

Сьогодні свій день народження відзначає мама Олі Полякової Світлана. На честь цієї події Суперблондинка опублікувала у своєму мікроблозі фото іменинниці і зворушливий пост.

"Мамочка з днем народження! Будь здорова і дуже щаслива, енергійна і рухлива! Ти улюблена всіма нами і своїм чоловіком, ти надихаєш мене, і даєш надію, що після 60 життя ще є😂і воно сповнена радощів і задоволень! Ура!» - написала Оля.

Шанувальники Полякової приєдналися до її привітань, а також обсипали іменинницю компліментами. Вони відзначили, що Світлана виглядає просто приголомшливо, їй не даси більше 40-ка років.

Також Оля опублікувала фото своєї мами з імпозантним чоловіком. Багато хто припустив, що це батько виконавиці. Однак, це не так.

Як зізналася Полякова в одному з інтерв'ю, її батьки розлучилися, коли вона була маленька. Незабаром мама Олі вийшла заміж вдруге. Вітчим виховав дочку своєї дружини, як рідну. Не дивно, що Оля називає вітчима батьком. Світлана разом з другим чоловіком-дипломатом живе в Москві, так що з дочкою вона бачиться нечасто. І все-таки свій день народження Світлана вирішила відзначити в Україні, в будинку своєї дочки, де її чекали квіти від зятя, розкішний стіл від дочки і привітання від онучок.

До речі, свій музичний талант Оля успадкувала саме від рідного батька. Правда, нещодавно зірка зізналася, що ходить до психолога, з яким опрацьовує дитячі травми. Однією з таких дитячих травм Оля вважає те, що батьки не підтримували її в бажанні стати співачкою.

Як повідомлялося раніше, дочка Олі Полякової показала свою розкішну спальню. Маша позувала перед дзеркалом в нижній білизні.

Hyser також писав, що Оля Полякова показала обличчя без макіяжу. Фанати не впізнали свою улюбленицю.