Хоча Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова давно не разом, Їхні стосунки продовжують розбурхувати публіку.

Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова були найкрасивішою парою російського шоу-бізнесу 90 – х. Вона – молода і красива співачка, він-талановитий і харизматичний композитор. Заради Корольової Ніколаєв розлучився зі своєю першою дружиною Оленою Кудряшовою, яка подарувала йому дочку Юлію. Шлюб Ніколаєва і Корольової тривав майже 10 років. Ігор писав для Наташі хіти, включаючи "Дельфіна і Русалку".

У 2001-му світ шоу-бізнесу шокувала новина про розлучення пари. Фанати ридали, що розпався цей тандем творчих людей. Як виявилося, Русалка проміняла Дельфіна на Тарзана. Тобто, Корольовв проміняла Ніколаєва на стриптизера Сергія Глушка. Кажуть, цим вчинком Наташа розбила серце Ігоря.

Весілля співачки і стриптизера відбулася в 2003-му, всього через два роки після розлучення з композитором. Ніхто не вірив у довговічність цього союзу. І тим не менш, шлюб Наталії та Сергія триває вже 18 років. Зіркове подружжя виховує сина Архипа. Втім, минулого року шлюб знаменитостей ледь не розвалився через зраду Тарзана. Поки Корольова була на гастролях, стриптизер завів інтрижку з починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Втім, дізнавшись про зраду, Наталя змогла пробачити невірного чоловіка.

Що стосується Ніколаєва, то в 2010-му він одружився втретє. Його обраницею стала починаюча співачка Юлія Проскурякова. Їх шлюб триває вже 11 років, у зіркового подружжя підростає дочка Вероніка.

Здається, Дельфін і Русалка щасливі з новими обранцями. Однак давні фанати продовжують "зводити" їх разом.

Як повідомлялося раніше, Ігор Ніколаєв показав своє дитяче фото. Весь в тата!

Hyser також писав, що Максим Галкін відпустив вуса і став схожий на Ігоря Ніколаєва.