Анастасія Волочкова продовжує наповнювати свій мікроблог ефектними фото і відеоматеріалами з Греції. Зірка насолоджується відпочинком і демонструє свою фігуру в купальниках.

Як ми вже писали, цього літа замість Мальдів або Туреччини, де зазвичай відпочиває Анастасія Волочкова, вона вирушила підкорювати Грецію. Фанати підозрюють, що балерина просто не може дозволити собі відпочинок на елітних курортах, тому обмежилася скромною поїздкою до Греції.

Втім, це не заважає скандальній балерині справно поповнювати свій мікроблог новими відеороликами і фотографіями з відпочинку. Більшість контенту в акаунті зірки - її нескромна фігура в купальниках.

Так, на свіжому знімку Волочкова ніжиться в басейні з панорамним видом. Зірка, одягнена в купальник-бікіні лілового кольору, відображена спиною до камери. Увагу фоловерів привернули довгі ніжки Анастасії та її пружні сідниці. Відзначимо, що хоча Волочкова вже не є примою-балериною Великого театру, вона підтримує своє тіло у формі, тренуючись в особистій балетній студії, яка розташована в її розкішному особняку.

"Ну я попливла😂», - коротко підписала знімок Анастасія і навіть не стала відключати до нього коментарі.

Як повідомлялося раніше, Анастасія Волочкова вигнулася в неприродній позі. Фанати все одно не оцінили фігуру балерини.

Hyser також писав, що Анастасія Волочкова похвалилася фігурою в купальнику. Фолловери розкритикували фото в пух і прах.