В Україні на дорогах міста Дніпро випадковим чином зняли унікальний автомобіль марки Mercedes. Дивлячись на цього красеня, можна дуже сильно здивуватися, так як він абсолютно не схожий на своїх братів.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Цей унікальний автомобіль марки Mercedes G-Class - шестиколісний. Як відомо, такі моделі не випускаються на заводах, швидше за все, це саморобна робота. Цей автомобіль оцінюють в районі приголомшливого 1 мільйона доларів.

Цей "монстр" має 5.5-літровий турбодвигун V8, який володіє потужністю в неймовірних 544 кінських сил. Через те, що цей "мерин" стоїть на шести колесах, його вага значно збільшена. Він важить цілих 4 тонни. Не дивлячись на це, його максимальна швидкість становить 160 кілометрів на годину, а розігнатися до сотки він може за 5.9 секунд.

Мерседес
Мерседес

Варто відзначити, що це досить значні показники. І дивлячись на цей автомобіль, можна без зайвих вагань сказати, що він – унікальний.

Крім цього, це не єдиний "заряджений Гелік" в Україні. Нещодавно в столиці був помічений неймовірний красень марки Mercedes-Benz G-Class Brabus. Він стояв біля кафешки на вулиці Городецького.

Знімки цього неймовірного автомобіля оприлюднили на сторінці "t.o.p.c.a.r.s_u.a"у соціальній мережі Instagram.

Пост в Instagram
Пост в Instagram

Важливо відзначити, що комплектація цього автомобіля змусить заздрити будь-якого автолюбителя. Цей "звір" оцінюють у неймовірних 6 мільйонів гривень. Від такої ціни голова йде обертом.

Цей Mercedes оснащений турбодвигуном V8, потужність якого - 422 кінських сили, його максимальна швидкість становить 222 кілометри на годину. Він здатний розігнатися до 100 кілометрів за 6.1 секунди.

Люди, які побачили цей автомобіль, не зуміли стримати своїх емоцій і написали чимало коментарів.

"Жир", "топовий", "О Черкаські номери", "цікавий колір для куба", "це що, показали майстри парковки?", "Так вооот куди він з Черкас пропав то", - залишають відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Нагадаємо, що всім українцям розповіли, скільки тепер стоятиме бензин.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали унікальний Запорожець.