Українська співачка і ведуча Надя Мейхер показала провокаційний зовнішній вигляд.

Надія Мейхер любить дивувати своїх шанувальників і тому на своїй сторінці в соціальній мережі викладає нові знімки і розповідає про своє життя. Варто сказати, що незважаючи на вік Мейхер відмінно виглядає. Вона активно займається розробкою своєї лінії одягу. Також вона не забуває про сцену.

Періодично вона виступає перед глядачами, але це стало, скоріше, винятком. Також Надія Мейхер активно бере участь у різних шоу в якості ведучої та учасниці.

На цей раз вона продемонструвала себе в чорних міні-бікіні перед дзеркалом.

Мейхер позувала в кадрі в профіль, демонструючи пишні груди, що не поміщається в чашки ліфа. Артистка залишила фото без коментарів.

Надія Мейхер порадувала своїх шанувальників провокаційним кадром в купальнику, який ледве стримував її грдь, фото: скріншот

Відзначити, Мейхер народилася в 1982 році в Хмельницькій області. Після закінчення Хмельницького педагогічного училища вступила до коледжу імені Костянтина Ушинського при Київському університеті імені Бориса Грінченка на факультет англійської мови, а в 2000 році дебютувала в якості солістки групи "ВІА Гра", пропрацювавши в колективі з перервами до 2011 року.

Після цього вона активно зайнялася своєю сольною кар'єрою. Але вона була вже не настільки вдала. Але все одно обзавестися своєю армією шанувальників Мейхер все таки змогла. Тому що у неї дійсно унікальні вокальні навички, якими не кожен може похвалитися.

Раніше Hyser писав про те, що Надія Мейхер показала свої обличчя з близи, шанувальники ахнули.

Також писали, що Мейхер показала своїм шанувальникам дуже цікаву репетицію.

Нагадаємо, що менеджер Полякової злив її постільну фото.