Леся Нікітюк опублікувала в мережі черговий кумедний Відеоролик

Леся Нікітюк - одна з найпопулярніших персон в українському медіа-просторі, яка крім своєї краси приваблює шанувальників ще й своїм почуттям гумору, яке вона регулярно демонструє в гумористичних роликах, що публікуються в соціальній мережі Instagram. Один з подібних відеороликів в соціальній мережі Instagram опублікував профіль "zirkovyi_shlyah".

Так, профіль опублікував короткий ролик, на якому зображена власне Леся та її асистентка. Нікітюк стоїть в корсеті зеленого кольору, який затягує асистентка. У певний момент дівчина за допомогою шнурків починає "заводити" Лесю як газонокосарку. На відеоряд накладені звуки заводиться двигуна. З кожним ривком шнурка Леся Нікітюк починає все активніше трясти п'ятою точкою, поки нарешті не" заводиться " остаточно.

"Нехай п'ятниця буде такою ж веселою, як відео ведучої Лесі Нікітюк. Посміхнулися? Діліться в коментарях", - написано в підписі до публікації. У коментарях більшість користувачів відреагували на коротке відео позитивно: "Прикольно)"; "Згадалася реклама з 90-х, італійський вібромасажер, який рекламувала Андресса". Деякі користувачі, однак, впевнені, що таким чином зірка просто намагається привернути до себе увагу: "Не знає вже, як увагу до себе привернути".

Подібна заява, правда, не дуже справедлива, оскільки не так давно Instagram опублікував рейтинг Top Influencers в Україні, де очолив рейтинг, ясна річ, президент України Володимир Зеленський, а Леся Нікітюк йшла слідом за ним. "Я друга людина після президента", - написала зірка в своєму Instagram.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Леся Нікітюк показала, як осідлала водний мотоцикл.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тіна Кароль продемонструвала в мережі вельми пікантну позу.

Також "Hyser" писав, що українська тенісистка похвалилася пляжним фото.