Аліна Гросу в черговий раз поділилася знімками з відпочинку зі своїм чоловіком

Аліна Гросу - одна з найвідоміших українських виконавиць, за життям якої спостерігає величезна кількість шанувальників. Нещодавно в мережі з'явилися фотографії того, як вона разом зі своїм улюбленим Романом Полянським розважалися в компанії дельфінів. Фотографії, на яких це відображено опублікував Instagram-аккаунт "zirkovyi_shlyah".

Так, в профілі були опубліковані відразу кілька знімків з відпочинку зоряної пари. На першій фотографії Гросу і Полянкій осідлали дельфінів, на інших знімках і відеоролику вони плавають і розважаються з морськими ссавцями. Крім того, на одній з фотографій зображений ще й морський котик.

Аліна свій відпочинок прокоментувала наступним чином: "спасибі за неймовірні емоції чарівним дельфінам. Ми з сім'єю щасливі до неможливості", - написала співачка в соціальних мережах.

Коментатори, однак, знімки по достоїнству оцінити не змогли, акцентувавши на дивній зовнішності співачки: "Шо у неї на голові"; "дельфінів шкода"; " що сталося з її зовнішністю? Вона змінилася як то?! Пластика чи що?"; "Якесь у неї обличчя несправжнє, і волосся жахливо виглядають. Але щасливі". "Боже що у неї на голові наче мочалка!!"; "А на вигляд років під 40 ... якась інша"; "як же шкода дельфінів і гірко дивує той факт, що українські "селебрітіс" не вважають за потрібне цікавитися екологічними та зоозахисними трендами",-пишуть користувачі Instagram.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Леся Нікітюк показала, як осідлала водний мотоцикл.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тіна Кароль продемонструвала в мережі вельми пікантну позу.

Також "Hyser" писав, що українська тенісистка похвалилася пляжним фото.