У мікроблозі популярного російського шоумена Максима Галкіна з'явилися зворушливі кадри за участю його спадкоємця і коханої дружини.

Артист часто радує фоловерів цікавими фотозвітами про своє зоряне життя, а також провокує хейтерів на активне обговорення його особистого життя.

Так, Максим Галкін зобразив свого сина Гаррі і його племінницю Клавдію (дочка Христини Орбакайте і внучку Алли Пугачової) під час зборів і подальшого походу в магазин, розташований в селищі бруд. Потрапила в кадр і Примадонна, яка супроводжувала зіркових родичів, що відправилися за покупками.

У магазині Гаррі увагу Гаррі Галкіна привернули плоскогубці, і він докладно розповів іменитому батькові, навіщо йому потрібен цей інструмент. Як з'ясувалося, син Галкіна і Пугачової поставив собі за мету допомогти клаві з відкриттям сейфа.

За словами 7-річного майстра-самоучки, він уважно вивчив об'єкт майбутнього злому і знає, як домогтися бажаного результату. До слова, Алла Борисівна також зробила кілька придбань. Її вибір припав на насіння квітів для саду.

У підписі до відеоролика гуморист не без гордості зазначив: "Господар... Гарік обожнює ходити за покупками в наш сільський магазин🤗 👨 🏻 🔧":

У коментарях до посту фоловери знаменитої сім'ї не скупилися на компліменти і зійшлися на думці, що діти Максима Галкіна і Алли Пугачової ростуть дуже вихованими і скромними:

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін кардинально змінив імідж і показав, як за допомогою вусів зачаровує Пугачову.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін засипав компліментами 62-річну дружину Валентина Юдашкіна.

Нагадуємо, що Крістіна Орбакайте показала, як підросла внучка Алли Пугачової і викликала захват соцмереж.