Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідних у різних регіонах України. Кого погодні умови порадують, а кого ні.

Перед вихідними синоптик Наталка Діденко розповіла українцям, які погодні умови на них чекають 7-8 серпня. Так, на більшій частині території України цими вихідними очікується +25 +30 градусів тепла. Після нетривалого сезону дощів в Україну знову повернулася суха і тепла погода.

Трохи прохолодніше буде в західних регіонах країни. Тут очікується + 23 + 26 градусів тепла. А ось на півдні і на сході стовпчик термометра досягне +33 градуси Цельсія. Сюди не дійшли дощі, тому температура істотно не знизилася.

У вихідні буде сухо майже на всій території України. У всякому разі, в денний час дощів не очікується. Тому можна сміливо планувати відпочинок на природі. Дощ і грози вірогідні в нічний час доби над територією Лівобережної України.

У Києві дощів 7-8 серпня не очікується. У суботу температура повітря складе + 25 градусів, а в неділю погріється до +29.

З понеділка на всій території України встановиться спекотна, суха погода. Синоптики не прогнозують дощів або зниження температури найближчим часом.

"Внизу-прогностична діаграма для Києва, з якої видно, що знову припікатиме. Деякі інші прогностичні моделі не дають цього підвищення, але я довіряю саме ось цій схемі", — додала Діденко.

Як повідомлялося раніше, рятувальники попередили українців про погіршення погодних умов. Де і коли очікуються бурі і урагани?

Hyser також писав, що потужний ураган обрушився на Дніпро. Фото з місця подій вражають.