Про те, що російська телеведуча Лера Кудрявцева є прихильницею бодіпозитиву мало хто знав. Але днями завжди струнка і підтягнута шоувумен здивувала шанувальників помітно округлими формами і пояснила, як вона до них прийшла.

Справа в тому, що знаменитість скористалася фотошопом і додала собі зайвих кіло, щоб продемонструвати всі принади відпочинку за системою «All Inclusive» в одному з елітних турецьких готелів.

Так, Лера Кудрявцева постала на першому кадрі в стильному рожевому купальнику і доповнила свій look дзеркальними сонцезахисними окулярами.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішні метаморфози телезірки і її оригінальне почуття гумору. Ґатунокакже деякі з них припустили, що ця публікація Лери Кудрявцевої не залишить байдужою скандальну блогершу Олену Міро:

І вони, дійсно не помилилися. Але ось тільки увагу Міро привернув не пост про трансформації ведучої програми "Зірки зійшлися", а її більш рання публікація про ідеальне фото. Йдеться про наступне Instagram-послання:

Олена Міро прокоментувала бажання Лери Кудрявцевої виглядати молодше своїх років:

Лера Кудрявцева знаходиться в Туреччині разом з чоловіком - хокеїстом Ігорем Макаровим і дочкою Марією.

А на другому фото знаменита блондинка здалася вже в звичному для фоловерів вигляді-худа і ефектною.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Безрукова розповіла про те, як в молодості стала жертвою докучань з боку відомого режисера.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова осоромилася рекламуючи нижню білизну.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова насмішила соцмережі дивними бульбашками в басейні.