Екс-дружина популярного українського шоумена Володимира Остапчука Олена Войченко дала відверте інтерв'ю журналісту славі Дьоміну. Вона розповіла про стереотипи, через призму яких довгий час її сприймала публіка.

Колишня дружина шоумена зізналася, що багато хто порівнював її з «утриманкою», яка повністю фінансово залежала від успішного чоловіка. Але насправді у неї був і є своє джерело доходу: "Я працюю офіційно з 2007 року. Взагалі я працювала завжди. У мене Педагогічна освіта. Я педагог-філолог".

Олена Войченко зазначила, що певний час вона працювала викладачем в університеті на факультеті іноземних мов, але отримувала дуже маленьку заробітну плату: "Я працювала до 2010 року і тоді п'яти тисяч не було».

Потім вона вступила до аспірантури і почала писати кандидатську дисертацію. Паралельно вона почала заробляти на життя фрілансом-робила переклади для одного з каналів. Пізніше вона влаштувалася на ще один канал, з яким вона працює досі.

З 2020 року Олена Войченко – начальник відділу перекладів і коректури у великій міжнародній компанії. За словами матері дітей Володимира Остапчука, вона влаштувалася на ще одну роботу, оскільки у неї збільшилася кількість фінансових зобов'язань після розлучення.

До слова, більшості глядачів здалося, що Слава Дьомін під час бесіди з Оленою Войченко був необ'єктивний і упереджено ставився до своєї гості:

Раніше "Hyser" писав про те, що колишня і нинішня подружжя Валерія Меладзе влаштували словесну перепалку в мережі.

Також наш портал розповів про те, що нова дівчина Андрія Богдана похвалилася квартирою, викликавши бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Нагадуємо, що екс-дружина зіркового футболіста розповіла про серйозні погіршення здоров'я і матеріальні проблеми.