Співачка МакЅим вийшла і коми. Однак говорити про повне відновлення зірки ще дуже рано. Деякі лікарі вважають, що співачка більше не зможе співати.

Більше місяця співачка МакЅим провела в комі і на апараті ШВЛ. Коронавірус у зірки не підтверджений, всі її тести були негативними. Тому офіційний діагноз знаменитості-запалення легенів.

Ледве фанати виконавиці пораділи її виходу з коми, як їх чекав новий удар. Доктор Андрій Андрієвський повідомив, що МакЅим, швидше за все, не зможе продовжити кар'єру співачки.

Справа в тому, що стан коми за дією на легені фахівці порівнюють з утопленням. Альвеоли в легенях відмирають, тканина рубцюється. Це зменшує об'єм легенів. Тому хворі після утоплення або тривалої коми довго відновлюються, а іноді і залишаються інвалідами на все життя. Їм протипоказані великі фізичні навантаження і спів. Простими словами, МакЅим просто не зможе співати.

"Після ШВЛ відновлення досить тривале, довгі місяці. На час, а, може, і назавжди, про співочу кар'єру доведеться забути", - заявив Андрієвський.

Мільйонна армія фанатів МакЅим у всьому світі бажає співачці якнайшвидшого одужання і відновлення. Шанувальники зірки сподіваються, що ще не раз почують старі хіти виконавиці і її нові пісні в живому виконанні.

Як повідомлялося раніше, стали відомі нові подробиці про стан співачки МакЅим, яка перебувала на межі життя і смерті.

Hyser також писав, що тяжкохвору співачку МакЅим соборували. Фанати готуються до найгіршого.