Після незначного зниження температури в Україну знову повернуться спека. Коли стовпчики термометрів знову покажуть більше + 30, розповіла синоптик Наталка Діденко.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, яка погода чекає українців у найближчі тижні. За словами фахівця, в Україну повернеться спека.

Після невеликого зниження температури, яке спровокували дощі, що пройшли в деяких регіонах України, на територію нашої країни знову повернеться спека.

Вже цими вихідними стовпчики термометрів піднімуться вище +30 градусів на Сході і на Півдні країни. А з понеділка потепління прийде і в інші регіони нашої Батьківщини. Хоча на Лівобережній Україні у вихідні очікуються короткочасні дощі з грозами (у нічний час доби), це не принесе з собою значного зниження температури повітря. З понеділка спека повернеться на всю територію країни, а в Києві стовпчики термометрів поповзуть вище позначки +30 градусів вже в неділю, 8-го серпня.

"Знову припікатиме", - попередила синоптик.

На наступні вихідні, 14 і 15 серпня, зниження температури не передбачається. Діденко пообіцяла українцям "відмінну погоду". Тільки от для більшості українців температура вище + 30 вже не здається комфортною.

"За попередніми прогнозами, наступні вихідні, на Маковея і 15 серпня, також будуть з відмінною погодою", - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, синоптики спрогнозували потужні бурі і урагани в Україні. Коли готуватися до негоди?

Hyser також писав, що синоптики розповіли, коли в Україні похолодає. Чекати залишилося недовго.