Леся Нікітюк порадувала шанувальників новими знімками з відпочинку. Теледива показала свою струнку фігуру в оригінальному купальнику.

Останнім часом мікроблог Лесі Нікітюк справно поповнюється яскравими знімками з відпочинку. Літо-період відпусток і міжсезоння на ТБ, тому теледива змогла влаштувати собі відпочинок.

Так, Нікітюк поділилася з фанатами знімками, на яких зображена під час водної прогулянки. Каталася зірка на сапі, тому позує на фото з веслом.

Для водної прогулянки Леся вибрала купальник оригінального крою. Монокіні рожево-блакитного відтінку підкреслювало стрункі форми теледиви. Ніжне забарвлення купальника практично зливалася з засмаглим тілом знаменитості. Свій пляжний образ Леся доповнила козирком від сонця, а своє волосся залишила розпущеним.

На першій з опублікованих фотографій Леся зображена на повний зріст обличчям до фоловерів. Тому фанати змогли оцінити струнку фігуру своєї улюблениці і її плоский животик. А на другому знімку Нікітюк позує спиною до фотографа, даючи можливість оцінити свої округлі принади ззаду. Відзначимо, що останнім часом Леся часто використовує цей ракурс, намагаючись скласти конкуренцію Кім Кардашьян.

"На чілі", - коротко підписала знімки Нікітюк.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк похвалилася засмаглим тілом в міні-бікіні. Теледива повідомила фанатам приємну новину.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк продемонструвала позу "наїзниці", осідлавши скутер. Ось це кадри!