Не секрет, що зірки 90-х років користуються соціальними мережами і радують своїх шанувальників цікавими фото нітрохи не рідше, ніж їх більш молоді колеги по цеху.

Наприклад, 73-річний шансоньє Михайло Шуфутинський із задоволенням ділиться з фанатами яскравими фотозвітами про своє зоряне життя. Тим більше, що минулого року він пов'язав себе узами шлюбу з танцівницею Світланою Уразовою, яка практично вдвічі молодша за свого тепер уже офіційного чоловіка.

Михайло Шуфутинський і Світлана Уразова. Фото: Instagram

Досить часто нові пости з'являються і в акаунті телеведучого і музиканта Андрія Макаревича. Який, до слова, також трохи більше року тому також одружився на обраниці Ейнат Кляйн. Різниця у віці між знаменитими подружжям становить 30 років.

Андрій Макаревич і Ейнат Кляйн. Фото: скріншот Instagram

Шанувальниці іменитих музикантів переконані, що, незважаючи на вік, вони виглядають дуже привабливо. У цьому випадку дається в знаки поєднання таланту і харизми.

А днями в соціальній мережі Instagram з'явилося унікальне архівне фото, на якому зображені Михайло Шуфутинський, Андрій Макаревич і ще один їх колега по цеху – композитор і співак Олександр Градський.

Михайло Шуфутинський, Олександр Градський та Андрій Макаревич. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність артистів компліментами:

Раніше "Hyser" писав про те, що відомого російського музиканта Юрія Антонова таємно прооперували.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядає Григорій Лепс без гриму і окулярів.

Нагадуємо, що Андрій Макаревич забув, чий борщ і виявився замішаний в серйозному скандалі.