У мікроблозі популярного шоумена Максима Галкіна з'явилося милий Відеоролик, головним діючим героєм якого став його 7-річний син Гаррі.

Спадкоємець телеведучого і Примадонни Алли Пугачової проявив оригінальність під час відвідування магазину госптоварів і пояснив, які інструменти йому потрібні, щоб допомогти своїй племінниці і за сумісництвом дочки Христини Орбакайте.

Зірковий батько не без гордості зазначив: «Господар...
Гарік обожнює ходити за покупками в наш сільський магазин🤗 👨 🏻 🔧».

У свою чергу, Гаррі розповів, що йому дуже потрібні плоскогубці, щоб розкрити сейф Клавдії. Вона забула пароль від секретного ящика, а тому потребує допомоги заповзятливого дядька.

Юний "зломщик" детально описав майбутній алгоритм дій і пояснив, на які саме "штучки" буде тиснути, щоб результат виявився позитивним. Також початківець майстер придбав клямку, але не уточнив, де саме планує її встановити:

Гості сторінки Максима Галкіна відзначили, що Гаррі росте дуже вихованою і милим дитиною:

До слова, точно таку ж думку більшість шанувальників зіркового подружжя мають і про дочку Максима Галкіна і Алли Пугачової-Лізу. Таланти і краса дівчинки регулярно удостоюються компліментів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін показав оригінальне фото Алли Пугачової з келихом вина.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін кардинально змінив імідж і відростив вуса, чим дуже здивував шанувальників.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв опублікував унікальний архівний кадр, на якому він зображений в ранньому дитинстві.