Знаменита українська телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк похвалилася шанувальникам новим досягненням.

Артистка повідомила фоловерів про те, що увійшла в рейтинг в рейтинг найвпливовіших лідерів думок - Top Instagram Influencers in Ukraine. Вона посіла в ньому почесне друге місце. На першому місці розташувався український гарант Володимир Зеленський.

Леся Нікітюк не без гордості написала у своєму мікроблозі: "Я друга в рейтингу Instagram Influencers in Ukraine️ ️ - я друга людина після Президента😌 😀 🍾 🍾 🍾».

Також вона звернулася до фоловерів зі словами подяки за інтерес до її Інтернет-діяльності:

У коментарях до посту фоловери знаменитості не скупилися на компліменти і привітали зіркову блондинку з успішністю. Крім того, деякі з гостей аккаунта з іронією звернулися до телеведучої і попросили її не йти в Президенти, якщо раптом у неї були такі плани:

До слова, в цьому рейтингу Леся Нікітюк випередила популярну співачку і дружину музиканта Олексія Потапенка-Настю Каменських:

Як відомо, нещодавно Леся Нікітюк насолоджувалася відпочинком на березі Дністра в Чернівецькій області. Зірка публікує цікаві фото і демонструвала підтягнуті форми. Сама знаменитість жартувала, що перебувала на острові Міконос (Греція).

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк розбурхала соцмережі пляжним фото.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль одягла суперстильний наряд і похвалилася акробатичною гнучкістю.

Нагадуємо, що Настя Каменських влаштувала фотосесію в бікіні і показала фігуру зі сміливого ракурсу.