Як правило, знамениті артисти не люблять витрачати свої кровно зароблені гроші в ресторанах, але при цьому за чужий рахунок навіть відмовляються від дієти. Інша справа Микола Басков, який зі слів організаторів концертів, не тільки платить завжди за себе на гастролях, а й пригощає дуже часто інших. Ось тільки, мабуть, пандемія коронавірусу позначилася і на його фінансовому добробуті.

Так, один з останніх постів "Золотого голосу Росії" Миколи Баскова у соціальній мережі Instagram описує його вечерю в компанії народного артиста РРФСР Льва Лещенка і його прекрасної дружини Ірини. На новому відео всі присутні проводять літній вечір в прекрасному настрої і усміхнено жартують в камеру.

"Ну ось прийшли в ресторан. Не можу зрозуміти, що ж мені замовити, Лев Валер'янович?"- у грайливій манері поцікавився Басков у свого старшого колеги по шоу-бізнесу, на що отримав відповідь, що "на халяву можна відвести душу по-повній".

"Коля, замовляй все, що хочеш. Я плачу. Жарт", - посміхаючись сказав Лещенко. При цьому його дружина була дещо збентежена подібною щедрістю.

Під публікацією" натуральний Блондин " порадів, що нарешті знайшов людину, яка погодилася його утримувати.

"Ура! Знайшов спонсора!"- написав він.

Численна аудиторія Миколи Баскова із захопленням сприйняла іронічне відео, а в коментарях деякі фоловери навіть почали в жартівливій формі пропонувати свої послуги спонсорства в обмін на будь-які завдання від знаменитого російського музиканта.

Відзначимо, що останнім часом Микола Басков, схоже, пустився у всі тяжкі - саме так з боку виглядає його поведінка, яку він практично постійно демонструє на публіці. Зовсім недавно Виконавець "Шарманки" так розійшовся на вечірці в Каннах, що під музику схопився на стілець, схопив величезну бутель дорогущого шампанського і зробив кілька дуже значних ковтків. При цьому Лев Лещенко, що сидів навпроти, від несподіванки того, що відбувається просто очманів.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали, як виглядає Григорій Лепс без гриму і окулярів.

Також наш портал повідомляв, що знаменитий російський шансоньє Михайло Шуфутинський готується стати батьком на восьмому десятку років.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв різко відповів хейтерам, які образили його маленьку дочку.