Андрій Данилко рекламує кредитну компанію, яка вимагає гроші в українців. Артист потрапив у неприємну ситуацію.

Андрій Данилко, артист, який створив образ Вєрки Сердючки, в образі своєї сценічної героїні знявся в рекламі компанії «УкрПозика». Ця контора пропонує українцям оформити кредит, проте не все в діяльності цієї компанії «чисто і прозоро».

Українці часто вірять улюбленим артистам і починають купувати продукти або користуватися послугами тих компаній, які рекламують знаменитості. Так, реклама "УкрПозики" обіцяє клієнтам мізерні процентні ставки. Однак, якщо пошукати інформацію на їхньому сайті, то виявляється, що кредити до 23 тисяч гривень вони видають під 12 285% річних. Не дивно, що, зв'язавшись з такою компанією, українці незабаром загрузнуть у боргах.

Однак компанія "Інстафінанс", яка володіє "УкрПозикою", у своїх махінаціях пішла далі. Вона вимагає борги в українців, які не брали кредитів в їх конторі. Жертвою такої схеми став киянин Євген.

Він стверджує, що не брав кредит в «УкрПозіці» і не надавав свої персональні дані третім особам. Однак минулого місяця чоловік почав отримувати десятки дзвінків на день з різних номерів. Співрозмовники стверджували, що Євген взяв кредит і вчасно його не погасив. Схоже, особистими даними чоловіка скористалися шахраї. Перевіривши свою кредитну історію, Євген виявив, що на ньому «висить» борг. Тепер чоловік буде звертатися в правоохоронні органи, щоб "обілити " свою кредитну історію і з'ясувати, хто оформив кредит від його імені.

Як повідомлялося раніше, Андрій Данилко хворий. Артист розповів про свій стан.

Hyser також писав, що стало відомо, де проходить лікування Андрій Данилко. Який діагноз у улюбленого артиста?