Відомий російський артист естради, пародист, гуморист, шоумен Максим Галкін порадував своїх шанувальників черговим відеороликом за участю його красуні-дружини Пугачової.

Відеозапис благовірний вів в той момент, коли Примадонна сиділа в "Запорожці" 1964 року випуску. Правда, це вже зовсім не той автомобіль, який розсікає по міських вулицях - цей забутий раритет перетворили на звичайну клумбу.

Пугачова, сидячи за кермом ретромобіля, жартома подякувала чоловікові за подарунок.

Галкін запитує дружину: "Хороший автомобіль?", на що вона відповідає:"Чудовий! Ретро - мого віку. Підходить і розмір, і колір. Спасибі, чоловік, спасибі!".

Гуморист зазначає, що авто молодше його благовірної: "Добре, гаразд, але автомобіль трохи молодше!".

"Молодше навіть? Ну, люблю молодих!"- сміється Примадонна.

Потім він переводить камеру свого телефону на капот авто, з-під якого видніються шикарні квіти. "Ось хлопці, на такий автомобіль ми перейшли! А що? Це зараз модно! Хороший, рідний, радянський "Запорожець"". Ну що? Поїхали? Тут вже карбюратор зацвів", - коментує Галкін.

Нагадаємо, що не так давно в Свято Міжнародного дня дружби Алла Пугачова вирушила на зустріч з друзями, яка організувала продюсер і художник Аліна Редель. Серед гостей також були помічені Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою і Валентин Юдашкін з дружиною.

На фото в першому ряду зірку російської естради можна споглядати в звичайній кофті-олімпійці. Шанувальники захопилися простотою Пугачової, адже вона була зображена зі склянкою руках.

"Сьогодні день друзів. Спасибі, що ви є!!!!", - підписала знімок Редель.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін похвалився талановитою донькою Єлизавети.

Також Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову зняли під час пекучого поцілунку з Галкіним.