Внучка знаменитої української виконавиці Софії Ротару показала, як пройшло святкування 74-річчя її іменитої бабусі.

Так, стало відомо, що іменинниця у супроводі сина Руслана Євдокименка, його дружини Світлани та внучки Софії вирушила до Італії. Зоряне сімейство провело вечір в одному з місцевих італійських ресторанів. Родичі привітали артистку і піднесли їй оригінальний торт з однією свічкою.

Пізніше Софія Євдокименко пояснила, чому на святковій вечері не було її брата і онука Софії Михайлівни – Анатолія. Дівчина розповіла, що він був зайнятий на концерті – виступав з діджейським сетом. Але потім у мікроблозі Євдокименка-молодшого з'явився кадр, яким він повідомив, що теж прилетів до Італії.

Не забули про день народження Софії Ротару та її колеги по шоу-бізнесовому цеху. У тому числі, співачка Ані Лорак звернулася до естрадної Діви і назвала її «королевою сердець». В якості ілюстрації до привітання вона вибрала їх спільне фото:

Не забула привітати Софію Михайлівну і її головна конкурентка по сцені (принаймні, довгі роки публіка пліткувала про їхні "дружні" стосунки) Алла Пугачова:

Раніше "Hyser" писав про те, як внучка Софії Ротару похвалилася відпочинком на елітному курорті з новим хлопцем.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару була помічена без зачіски і гриму на публіці, що викликало подив в мережі.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару одягла стильний наряд і похвалилася ідеальними формами під час прогулянки по місту.