Спадкоємиця "суперблондинки" української естради Олі Полякової похвалилася кадрами оригінальної фотосесії. Маша Полякова постала на фото в образі дівчини-вампіра.

Варто відзначити, що останнім часом вона часто дивує фоловерів творчими експериментами і демонструє публіці своє вміння перевтілюватися і змінювати імідж. Фотокомпанію Полякової-молодшої склав молодий чоловік, який, судячи з образу, став її «жертвою».

У підписі до знімка Маша поцікавилася у фоловерів, чи подобається вона їм в подібному амплуа, але їх думки розділилися. Одні закликали її продовжувати в тому ж дусі, інші-порекомендували більше так не робити:

Як відомо, кілька тижнів тому Маша вразила аудиторію своїм виступу в якості солістки у складі рок-групи "шви".

Резонанс викликало те, що в текстах композицій, що звучали зі сцени була присутня нецензурна лексика. Після потужної хвилі хейта на адресу починаючої виконавиці, свою думку з приводу ситуації, що склалася висловила і сама Оля Полякова.

Артистка звернулася до злостивців з постом, повним обурення і закликала всіх небайдужих до творчості/фігури/іміджу її дочки. Вона зазначила, що за роки роботи на естраді навчилася сприймати будь-які зауваження, але щиро не розуміє, за що негатив "прилітає" її дочки.

"Що треба мати в голові що б писати підлітку ти жирна, страшна ітд, що потрібно мати в голові і душі коротше набридло вас лікувати, деяким допоможе тільки лоботомія.... А тим, хто вміє думати....думайте!"- різко висловилася зірка.

Раніше "Hyser" писав про те, що донька Олі Полякової в нижній білизні показала кадри зі спальні.

Також наш портал розповів про те, що Шанувальники не впізнали Олю Полякову без косметики.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала пікантне фото прямо за вечерею в ресторані.