Знаменита російська актриса Христина Асмус розповіла шанувальникам про свої пригоди на Шрі-Ланці. Артистка розповіла про те, як непросто їй і творчій команді кінокартини «Булки» дався знімальний процес.

За словами екс-дружини Гаріка Харламова, під час роботи над фільмом, вона повністю загримована і в образі просиділа 1,5 години в закритій машині. І все це відбувалося тому, що місцеві індонезійські представники влади зацікавилися їх діяльністю: «Поки місцева поліція шмонала наші речі і перерила всі костюмерні та гримерні🤷 🏼 ♀️».

Потім зірвалися зйомки в байкерському центрі і госпіталі, а тому режисери знайшли оригінальний вихід з положення: "Довелося спорудити байк-центр навпроти нашої гримерки. І потім з цієї ж причини у гримерки швидко змайструвати ланкійську лікарню🛠 🧰".

Христина Асмус зізналася, що вони прилетіли на Шрі-Ланку заради яскравих і колоритних локацій, але в підсумку змушені були компенсувати неможливість до них дістатися хорошою акторською грою і творчою винахідливістю.

До слова, в Індонезію Христина Асмус прилетіла з дочкою Анастасією:

Христина Асмус з дочкою Анастасією. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери оцінили старання зірки і її колег позитивними відгуками і відзначили, що результат їх старань не змусить себе чекати і картина матиме успіх:

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники відзначили, що після розлучення з Христиною Асмус Гарік Харламов помітно покращав.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус повідомила про травму ноги і стурбувала шанувальників своїм станом здоров'я.

Нагадуємо, що Гарік Харламов був помічений в компанії точної копії Христини Асмус, після чого в мережі заговорили про його новий роман.