Шанувальники знаменитого російського шансоньє Михайла Шуфутинського завмерли в очікуванні, після новини про новий оригінальний проект з його участю. При цьому артист буде задіяний в ньому в якості мультиплікаційного героя, що викликало великий захват у шанувальників його таланту.

Так, студія Wizart Comics готує до випуску фантастичний комікс під назвою "Третє вересня" з Михайлом Шуфутинським. За сюжетом історії, музикант після концерту прибуває в номер готелю, але перед сном говорить про те, що шкодує про створення популярного хіта.

Вже на ранок Виконавець прокидається в абсолютно невідомому йому світі і не розуміє, хто він такий. Намагаючись розібратися в тому, що трапилося, він виявляється захопленим в божевільну пригоду.

Сам Михайло Шуфутинський активно підтримав ідею створення коміксу і зізнався, що з нетерпінням чекає його виходу. До слова, планується, що намальована історія буде презентована 3-го вересня.

"Так, це дійсно не жарт! Мені дуже хочеться швидше його побачити, потримати в руках, почитати і подивитися. Сподіваюся, що вам теж сподобається" - заявив Виконавець головного осіннього гімну.

Михайло Шуфутинський як герой коміксу. Фото: Instagram

Михайло Шуфутинський як герой коміксу. Фото: Instagram

Захоплені відгуки від гостей аккаунта Михайла Шуфутинського не змусили себе чекати:

Але не обійшлося і без критики від тих, кому комікс-ідея з Михайлом Шуфутинськом здалася обурливою і дивною:

Раніше "Hyser" писав про те, що Григорій Лепс без гриму і окулярів обурив шанувальників опухлим зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Михайло Шуфутинський поділився з фанатами планами на батьківство.

Нагадуємо, що Микола Расторгуєв зганьбився з музичним інструментом під час виступу в Криму.