Експерти розповіли, як можна зробити в домашніх умовах латте.

Багато хто думає про те, що в домашніх умовах зробити латте просто неможливо. Але насправді це не так. Тому то існує простий рецепт, який може повторити практично кожен. Так як для цього не потрібне спеціальне обладнання.

В першу чергу варто розуміти, що для приготування латте макіато найкраще використовувати високі прозорі склянки або Айріш-келих з довжиною ложечкою.

Для початку потрібно взяти каву. Підійде будь-яка кава, у якого подобається смак. Потрібно зварити каву в турці, щоб воно було міцним і без гущі.

Наступним складовим напою, буде збите молоко. Молока повинно бути в три рази більше ніж кава. Це просто ідеальне співвідношення для латте.

Попередньо молоко потрібно нагріти, але не доводити до кипіння. 60 °C-70 °C буде те що треба. Для зручності каву можна підігріти в мікрохвильовці. Це буде максимально зручно. Це потрібно для того, щоб напій простіше збивався.

Збивати потрібно ретельно 3-5 хвилин. Після того як молоко буде готове можна приступати до змішування напоїв. Заливаємо молоко в наш стакан трохи з пінкою, але не з усією. Заливаємо каву. Наливати потрібно дуже обережно і самої тоненькою цівкою.

Тепер не забуваємо викласти пінку від молока зверху.

Для доповнення до смаку, зверху посипаємо тертим шоколадом або корицею, або і тим і іншим, тут все на любителя.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, який продукт перешкоджає утворенню тромбів.

Також писали, що медики назвали небезпечну дозу пива.

Нагадаємо, що медики назвали приховані симптоми серцевого нападу.