Популярна актриса Ксенія Мішина зізналася шанувальникам, що абсолютно не боїться самотності. Навпаки, вона навчилася приймати і чути себе, щоб робити правильні висновки з усього, що відбувається навколо.

Як відомо, нещодавно Ксенія Мішина розлучилася з переможцем шоу «Холостячка» Олександром Еллертом, але відмовилася озвучувати причини краху їх любовної ідилії. Точно таку ж стратегію спілкування з передплатниками вибрав і її екс-коханий.

Один з нових постів у соцмережі Ксенія Мішина присвятила темі самотності. Вона зазначила, що багато людей панічно бояться залишитися на самоті: "Неважливо з ким, неважливо для чого, аби не дивитися в ту частину себе, яка починає привертати увагу, як тільки ти залишаєшся один на один з собою".

Ксенія Мішина відноситься до цього явища філософськи і абсолютно не відчуває негативних емоцій з цього приводу: "Не так вже й погано. Приходити додому. Всі лякали холодом стін і відразливою відсутністю, але я не відчуваю страху".

У коментарях до посту фоловери підтримали артистку в її умовиводах. Але знайшлися і ті, хто заговорив про те, що вона грає не тільки на екрані, але і в особистому житті:

До слова, поки Ксенія Мішина філософствує про самотність, її колишній обранець вважає за краще активно проводити час і займатися екстримом. Наприклад, він здійснив стрибок з парашутом:

Раніше "Hyser" писав про те, що Олександр Еллерт показав, з ким проводить час після розриву з Ксенією Мішиною.

Також наш портал розповів про те, що переможниця "Холостяка" Ганна Богдан поділилася з шанувальниками ностальгічними спогадами.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт розповів про те, чому не захотів цілуватися з Ксенією Мішиною на зйомках "Холостячка".