У мережі показали незвичайний Тюнінг класичного "Запорожця" ЗАЗ-966

У одного з класичних представників радянської автомобільної промисловості -"Запорожці"- в Україні існує досить велика база шанувальників, які йдуть по одному з двох шляхів: або зберігають автентичний зовнішній вигляд старенької машини, або вдаються до різного роду тюнінгу. З другого шляху випливає ще три розвитку подій:" Запорожець "або перетворюють в" гармату-гонку", в стилістиці, наприклад, босодзоку, або виробляють з кузовом різні маніпуляції, перетворюючи малолітражку в кабріолет або лімузин, або роблять якийсь жартівливий Тюнінг. Саме останню категорію вибрав користувач Instagram "prosto.max_youtube".

Так, в руки до користувача потрапив класичний ЗАЗ-966 "Запорожець", вік якого становить вже 44 роки. Автомобіль пройшов деяку реставрацію, однак, за визнанням самого автора, вона була виконана не дуже якісно, в результаті чого після зими зовнішній вигляд машини знову був не таким вже привабливим.

У зв'язку з цим блогер вирішив почати все спочатку і вибрати якийсь принципово новий напрямок. У зв'язку з цим, він вирішив, що на "Запорожець" цілком можна приміряти зовнішність автомобіля з фільму-хіта "Мисливці за привидами".

У зв'язку з цим автомобіль отримав кілька деталей, які поріднили його з машиною зі знаменитого фільму. Наприклад, встигли "облізти" за зиму протектори знову були пофарбовані білим і червоним кольором. На кузові з'явилося кілька наклейок, найпомітнішими з яких — наклейки з логотипом "мисливців за привидами", які за сюжетом фільму були фірмою, які як дезінсектори позбавляли клієнтів від різних духів в їх будинках. Фінальним штрихом тюнінгу є червоне підсвічування, завдяки якій машина ще сильніше виглядає пов'язаної з чимось містичним.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали незвичайний гібрид BMW, ВАЗ-2109 і УАЗа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали незвичайний "алкогольний" тюнінг "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що у мережі показали прототип класичного "горбатого запорожця" ЗАЗ-965.