Відома російська актриса театру і кіно Тетяна Кравченко незважаючи на свою популярність, не має власної сторінки в соцмережі Instagram, проте у неї є офіційна сторінка, яку ведуть її фанати.

У фан-акаунті зірки "Сватів" регулярно з'являються знімки, як днів поточних, так і архівні кадри. Днями один з таких опублікував адмін групи.

На фото зображені Тетяна Кравченко з Федором Добронравовим ще на початку спільних зйомок.

Шанувальники захопилися спільним знімком акторів і написали найтепліші слова на адресу акторів. Велика частина фоловерів досі переглядають душевний серіал.

"Зовсім молоді такі цікаві 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👋👋👋👋👋👋👋👋👋і зараз всі серії переглядаємочень все цікаво.Не грали а жили артисти своїми ролями тому і фільм справжній👋👋❤❤❤❤❤", "які ви хороші. Красиві ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥", "Ви все ж залишилися така ж Добра, щаслива і красива😍❤️🔥", " а ми все ще дивимося насолоджуємося і ржем😂 😂 😂", - пишуть вони.

Як відомо, перші "Свати" вийшли на телеекрани в далекому 2008 році. Тоді це був двосерійний серіал. Але глядачі настільки полюбили своїх героїв, відносини яких з ворожнечі переросли в міцну дружбу, що творцям довелося зняти продовження.

Другі і наступні "Свати" складалися вже з десятків серій. У 2013 році вийшла шоста частина сімейної саги і на початку зйомок сьомої частини зйомки були припинені на невизначений час.

І ось тільки в 2021 році стало відомо про завершення зйомок 7 частини сімейного комедійного серіалу, який з нетерпінням чкають вірні фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Тетяну Кравченко засікли біля басейну в купальнику-актриса розважалася в компанії молодої колеги.

Також Hyser повідомляв, що у мережі обговорюють архівні знімки Тетяни Кравченко.

Нагадаємо, що Тетяна Кавченко і Федора Добронравова засікли за ніжностями на лавочці.