Одна з найзнаменитіших представниць сучасного шоу-бізнесу Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками новим постом в Instagram.

Як відомо, артистка перебуває на відпочинку за кордоном і надихається мальовничими італійськими пейзажами для яскравих фотосесій.

Так, Віра Брежнєва постала в кадрі в спокусливому чорному купальнику, поверх якого одягла білу сорочку. Фотокомпанію їй склала її подруга-Анна Хмелева.

До слова, найкраща подруга дружини Костянтина Меладзе зізналася, що їй дуже подобається їх спільний відпочинок: "Підйом о 7 ранку, відбій о 22. Книги, Їжа, море і прогулянки. Тут ми і зрозуміли, що у нас все таки повна сумісність 🤣".

У коментарях до посту фоловери обсипали зіркову блондинку компліментами і побажали їй отримати максимум позитивних вражень від італійських канікул. Також гості сторінки відзначили, що зірка виглядає дуже жіночно і привабливо:

До слова, нещодавно Віра Брежнєва презентувала фанатам кліп на пісню "Рожевий дим" і зазначила, що, можливо, він має трохи автобіографічний підтекст. Йдеться про те, що її чоловік Костянтин Меладзе виявився замішаний в харассмент-скандалі. А на саму вокалістку обрушився шквал хейтерської критики через нібито відносини її чоловіка з підопічними артистками.

"Багатьом хочеться дізнатися більше про моє особисте життя. Посмакувати подробиці, обговорити, порівняти... Чи є відображення мого життя в цьому відео, знаю тільки я... " - зізналася зірка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва підкорила публіку відвертим вбранням і показала карколомні форми.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Меладзе відкрив завісу особистого життя свого старшого брата Костянтина.

Нагадуємо, що Оля Полякова різко відреагувала на критику на свою адресу з вуст Костянтина Меладзе.