Українців попередили про те, що спека знову повертається.

Синоптики попередь українців про те, що в країну знову повертається сильна спека. При тому, що найвищі показники будуть на сході країни. А ось жителів інших регіонів чекає більш комфортна температура повітря.

У центральних і західних регіонах встановиться температура тепла на рівні +26°...+27°, на півночі, в центрі і на півдні очікується +28°...+ 32°, а східні області розжарить до +36°. Місцями очікуються дощі. Але це будуть короткочасні дощі, які не обернуться ніякими потопами.

Що стосується прогнозу погоди в Києві 10 серпня, то в цей день там буде досить похмуро. Температура повітря вночі + 17°, вдень +28°.

Синоптики розповіли, якою буде погода сьогодні, 10 серпня по всій території України, фото: скріншот

Зазначимо, найближчим часом сильних дощів, які були раніше, не передбачається. Синоптики обіцяють, що погода буде спекотною, але місцями хмарною.

Раніше синоптики говорили про те, що в серпні погода буде такою ж непередбачуваною, якою була і два попередні літні місяці. Сильна спека несподівано буде змінюватися проливними дощами і різким похолоданням. Деякі регіони України знову постраждають від сильних дощів і гроз.

В цей же час жителі інших регіонів будуть знемагати від спеки і задухи. Але осінь себе не змусить довго чекати. Цього року вона настане без запізнень. Поки Точний прогноз на цей період часу ніхто не дає, тому що він все одно буде неточним.

Але експерти відразу попередили про те, що Сіма в цьому році буде суворою з великою кількістю снігу. Тому варто приготуватися до сюрпризів природи.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли про різке похолодання по всій території України.

Також писали, що синоптики назвали точну дату настання спеки.

Нагадаємо, що синоптики попередили про наближення грозового фронту.