Одіозний російський актор Олексій Панін нагадав підписникам свого мікроблогу про одну зі своїх провокаційних фотосесій. Архівні фото знову викликали бурхливу реакцію в мережі, оскільки артист приміряв на себе жіночу роль.

За зіркою фільму "Жмурки" давно і міцно закріпилася слава скандаліста і людини, регулярно протиставляє себе громадській думці. Його мікроблог рясніє кадрами, на яких він постає без одягу, а на інтернет-просторах знайдеться пара-трійка відеозвітів про його бурхливе інтимне життя.

Але свій новий пост у соцмережі Олексій Панін вирішив присвятити ностальгічним спогадам про черговий оригінальний проект. Він пояснив: "Ця фотосесія, пару років тому, наробила багато шуму.️ ️ 🌈 Було весело».

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання артиста:

Як відомо, Олексій Панін разом з дочкою Ганною живе в Іспанії і неодноразово говорив про те, що відчуває себе дуже вільно, живучи за кордоном. Одного разу в інтерв'ю росЗМІ він зізнався, що нітрохи не шкодує про те, що зважився на переїзд, навіть попри те, що деякі речі його сильно розчарували.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Собчак показала особисте відео зі святкування дня народження її чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що зірка фільму "Бумер" Володимир Вдовиченков поділився з шанувальниками цікавим творчим досвідом.

Нагадуємо, що Гарік Харламов схуд і покращав після розлучення з Христиною Асмус і шанувальники запідозрили його в новому романі.