Радянського та українського актора зірку фільму "у бій ідуть одні старики" Володимира Толошко звинуватили в домаганнях до студенток.

Дві студентки інституту імені Карпенка-Карого звинуватили 75-річного актора в домаганнях. Там зірка радянського фільму" у бій ідуть одні старики " працює викладачем. Про це написав на сторінці у Facebook сценарист Богдан Панкрухін. Йому вдалося зібрати історії дівчат, які, нібито, постраждали від неправомірних дій актора.

При тому, що багато розповіли про те, що Толошко дозволяв собі чіплятися не тільки до студенток, які у нього вчилися. Але також він" не обділяв увагою " і абітурієнток. Адже вони тільки закінчили школу і подавали документи на вступ до інституту.

Відомо, що актор придумав свою схему, за якою займає дівчат до себе додому, щоб схилити до інтиму.

Виявляється, що Толошко заманював студенток до себе додому, після напоював їх спиртними напоями, робив їх оголені фото і після схиляв до інтиму.

Про домагання з боку актора розповіла Юлія Бирзул. Коли все сталося їй виповнилося тільки 15 років.

Вона приїхала до Києва, щоб вступити на театральний і готувалася до творчого конкурсу. Тоді Толошко пообіцяв їй, що допоможе скорегувати її виступ. Він запросив неповнолітню до себе додому, спочатку запропонував сходити в душ, після став схиляти до інтиму.

Дівчина була шокована такою поведінкою актора і не розуміла, що їй потрібно робити. Коли актор почав її цілувати дівчина стала втрачати свідомість, при тому, що робила вона це навмисно. Толошко сильно злякався цього і почав питати, що відбувається. Дівчина збрехала, що таке з нею буває часто.

Актор відпустив Юлію. Після вона передумала вступати на театральний, а мамі нічого не розповіла. І така історія не одна.

Раніше Hyser писав про те, що Христина Асмус показала вкрай провокаційне фото на відпочинку.

Також писали, що нові фото Михайла Пореченкова розчарували фанатів.

Нагадаємо, що Ксенія Собчак показала чоловіка в дивному стані.