Естрадний зірка 90-х Олена Апіна розбурхала шанувальників провокаційними кадрами в Instagram. Співачка похвалилася фігурою і продемонструвала, що в 56 років готова бути розкутою на публіці.

Знімки, на яких арстистка позує то в прозорому одязі, то в міні-нарядах з'являються в її мікроблозі із завидною регулярністю. В одній з нових публікацій в соцмережі вона виставила напоказ свою "п'яту точку" і не тільки...

У коментарях до посту гості сторінки обсипали зірку вохищенными компліментами і відзначили, то з роками вона "як хороше вино" - стає тільки краще: "дуже красиво👏 👏 👏 👏 👏", " шикарна дівчина❤️", " ну, Апіна! Ну, ось як не заздрити!!! Виглядає на всі 30. А може і менше. Прям мені взгруснулось. Ну, на те вони і зірки!!!".

До слова, до цього Альона Апіна блищала в напівпрозорій блискучій сукні:

Приміряла на себе роль будівельника:

Позувала спросоння в купе поїзда:

І приміряла на себе образ фатальної спокусниці практично без нижньої білизни:

При цьому зірка вважає, що запорукою успішної кар'єри артиста є не тільки вміння добре співати, але і вміння красиво виглядати. "І тому будь-який вихід кудись з дому в публічний простір для мене перетворюється на жах..."- зізналася вона в інтерв'ю росЗМІ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тетяна Буланова прийшла до Андрія Малахова і здивувала публіку округлими формами.

Також наш портал розповів про те, що Гоша Куценко звернувся до шанувальників, сидячи у вагоні електрички.

Нагадуємо, що Крістіна Орбакайте підкорила фанатів ефектним зовнішнім виглядом і розповіла, з ким проводить свій відпочинок.