Не стало зірки серіалу "Штрафбат" Ігоря Регнера.

Не приходячи до тями помер зірка серіалу "Штрафбат" ігор Регнер. Весь цей час актор перебував у реанімації в Боткінській лікарні Санкт-Петербурга. На момент госпіталізації у нього були діагностовані тупа травма грудей, кілька переломів ребер і кісток.

У мережі повідомили, що актор так і не прийшов до тями перед смертю. За свідченнями він був підключений до апарату ШВЛ. Його стан лікарі оцінювали як нестабільний.

Нагадаємо, 29 липня стало відомо про те, що хтось проник в квартиру Ігоря Регнера і побив актора. Він отримав важкі травми. Його знайшли вже в передсмертному стані. Відразу ж на місце була викликана карета швидкої допомоги, яка госпіталізувала потерпілого. Лікарі робили все можливе, щоб врятувати актора. Однак, це виявилося все безглуздим.

Він не зміг розповісти про причини травм через важкий стан, тому медики повідомили про стан артиста поліцію.

Трохи пізніше близький друг актора заявив про те, що той впав зі сходів в результаті чого отримав такі травми. Це сталося випадково і нічиєї провини в цьому немає. Чому ця інформація відразу не була озвучена залишається тільки здогадуватися.

Організм актора був сильно ослаблений через перенесену раніше хіміотерапію. Рівно через шість днів після того, що сталося Ігоря Регнера не стало.

Поки точних даних про те, де і коли буде похований артист немає. Шанувальники висловлюють свої слова співчуття всім близьким і рідним актора. Це непоправна втрата для всіх.

Раніше Hyser писав про те, що солістка групи" Міраж " заявила про велику трагедію в її родині.

Також писали, що шанувальникам повідомили, що не стало Мамонова.

Нагадаємо, що не стало відомого актора Боллівуду.