У соціальній мережі розмістили унікальний знімок, на якому можна побачити молодих людей на незвичайному автомобілі. Молоді хлопці каталися на авто марки "ЗАЗ", який зроблений під кабріолет.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "vazzzibasss"в Instagram.

На знімку можна побачити дивовижний автомобіль синього кольору, у якого немає даху. Шикарний "ЗАЗ", який пофарбований в синій металік, розсікав по центру Києва, дивуючи всіх перехожих.

Варто відзначити, що автомобіль перероблений дуже якісно-красивий салон, великі диски і, найголовніше, відсутність дверей. Якщо придивитися, то можна помітити, що з боків авто абсолютно немає ніяких зазорів, що говорить про те, що у «ЗАЗа» немає дверей.

У салоні унікального автомобіля можна побачити кілька хлопців, які вирішили покататися по центру Києва, демонструючи шикарний кабріолет радянського виробництва.

ЗАЗ
ЗАЗ

«Як вам кабріо з лади 😎 Чітко виглядає 👍🔥💣 👉 @vazzzibasss 👈☝️🤩👍💣 #ваз #таз #автоваз #автоспорт #бк #корч #гонкапушка#тюнінг #turbo #турбіна #sport #ракета #гонка #скажений #тазывалят #корчуй #дрифт #лада #vaz #lada #tuning #боеваяклассика #жигулі #класика #drift #driftcar #drive #vazovsky», - підписана публікація в соціальній мережі.

Фоловери групи в Instagram не змусили себе довго чекати і тут же відреагували на знімок з унікальним автомобілем. Люди, не приховуючи свого захоплення, почали коментувати публікацію даного характеру.

"Обрізали кришку консервній банці, вийшла консервна банка кабріолет, топ", «гармата тільки занизити і литі нормальні поставити», «Чабріолет», «А навіщо лоб то заклеїли? Це ж кабріолет🤦 ♂️", - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост в Instagram
Коментарі на пост в Instagram

Варто відзначити, що модифікація радянських автомобілів – давно не рідкість у нас в країні. Багато автолюбителів тюнінгують радянські автомобілі, які не перестають дивувати. У соціальній мережі можна побачити різноманітні кадри від "Запорожця", схрещеного з "Победой", до шестиколісного "Геліка".

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний Запорожець.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали дорогі Мерседеси.