Відома російська естрадна і джазова співачка, актриса Лариса Долина часто публікує фотографії та відеозаписи зі зйомок.

За життям зірки стежать 110 тисяч підписників, які відгукуються про неї найкращим чином.

В одному зі своїх постів Лариса Олександрівна побажала своїм шанувальникам доброго ранку і чудового дня, супроводивши пост фотографією, на якій вона позує в окулярах. Вона засумувала тому, що пролетіло літо.

"Ось як-то так літо практично пролетіло... Але, коли ми усвідомлюємо це, то зрозуміємо, що даремно нарікали на спеку, що коли нас щодня вранці будить сонце, а не похмура темрява взимку, то і настрій миттєво стає милостивим, тобі хочеться жити ще з більшим бажанням, всі справи спору і ти все встигаєш...", - пише співачка.

Вона впевнена, що в кожній порі року є щось прекрасне і привела в приклад весну, коли прокидається природа. Саме в цю пору року люди відчувають прилив сил.

"...сонечко починає частіше з'являтися, розквітають дерева і наш внутрішньо е стан починає відчувати наближення чогось нового, прекрасного, навесні ми завжди чекаємо любові...", - пише артистка.

Вона не обійшла стороною і осінь з її яскравим забарвленням.

"Люблю її початок, тільки початок, коли багряне і жовте листя навколо, вже прохолодно, але, все ж, сонячні промені ще зігрівають нас... не люблю дощ, чесно. Коли починається дощова пора, ми вже не бачимо сонця, все перетворюється в одну велику калюжу і тобі навіть не хочеться зайвий раз залишати межі своєї квартири...", - продовжує Долина.

Ну і звичайно ж, вона не змогла обійти зиму - холодну, але не менш прекрасну.

"Люблю її морозну і засніжену, в Москві не часте явище, чи то справа за містом: замети, чистий, хрусткий сніг і мороз 20-25! Але при цьому люблю, щоб сонце! Ось таку зиму я просто обожнюю!",- написала співачка і порадила своїм шанувальникам цінувати останні дні літа, що минає. А тим, хто у відпустці побажала насолодитися ним в повній мірі.

Раніше Hyser писав про те, що Лариса Доліна показала, як виглядає після пластики.

Також Hyser повідомляв, що Лариса Доліна в образі Барбі впала на підлогу.

Нагадаємо, що дочка Лариси Доліної вперше розповіла про хворобу мами.