Шанувальникам повідомили трагічну новину про те, що зірка серіалу "Все без розуму від Мері" померла після боротьби з хворобою.

Так, не стало актриси на ім'я Марки Пост. Вона відома глядачам за такими картинами як "Все без розуму від Мері", "клініка"і " каскадери". На момент смерті жінці виповнилося 70 років. Вона протягом тривалого часу боролася з важкою хворобою. Лікарі діагностували у неї онкологічне захворювання.

Пост почала кар'єру в розважальному бізнесі в кінці 1970-х.вона з'явилася в декількох популярних телесеріалах того часу, включаючи "Команда А", "Острів фантазій" і "Неймовірний Халк". У 80-х знімалася в пригодницькому екшн-серіалі "каскадери", ситкомі" Нічний суд", в 90-х - в телефільмах" втеча від смерті"," навмисне вбивство","я чекала тебе".

Найвідомішою роллю актриси стала героїня Кемерон Діаз в комедії"все без розуму від Мері". Глядачі були в захваті від акторської гри дівчини. Але навіть незважаючи на важку хворобу вона продовжувала брати участь у різних проектах. Протягом 2-2-2006 років вона знялася в серіалі "Клініка". У картині вона втілила в життя героїню Лілі Рейд. І вона теж стала знаковою героїнею для актриси.

Марки Пост продовжувала свої зйомки в серіалах в перервах між хіміотерапіями. Вона була дуже мужньою жінкою, яка не давала собі опустити руки. Для неї це було б непробачно. Вона боролася з онкологією протягом чотирьох років. Але хвороба виявилася руйнівною.

Лікарі робили все можливе, але їхні зусилля не принесли належних результатів.

Раніше Hyser писав про те, що солістка групи" Міраж " розповіла про велике горе в її родині.

Також писали, що шанувальникам повідомили про те, що Петро Мамонов помер.

Нагадаємо, що не стало легендарного актора, якого знали всі.