Українська співачка і актриса Софія Ротару 7 серпня відзначила свій 74-й День Народження.

З цього приводу сім'я співачки зібралася в Італії, щоб в цей день побути разом. На свято до зірки в один з італійських ресторанів в Тоскані прийшли син з дружиною Світланою, а також внучка Софія.

Іменинниця опублікувала пам'ятне фото в своєму Instagram, дивлячись на яке розумієш, що час не владний над співачкою.

"Найкращий День! 🎉 ", - підписала вона знімок, під яким отримала привітання від своїх колег, серед яких Алла Борисівна Пугачова. Відомо, що артистки багато років не спілкувалися - між ними була, відверто кажучи, ворожнеча. Але що саме послужило причиною їх розбіжностей достовірно не відомо. Примадонна побажала Ротару щастя і здоров'я.

А внучка Ротару Софія Євдокименко опублікувала коротке відео, на якому можна було побачити, як щасливе сімейство прогулюється італійськими вуличками.

На дівчині був надітий чорний відкритий топ і масивне кольє. Її мама Світлана вибрала для святкування чорну сукню в підлогу, батько Соні і син Софії Михайлівни був одягнений в білу сорочку і чорні штани, а іменниця була в чорній сукні зі вставками рожевого кольору.

Через кілька днів після Дня Народження Ротару презентувала нову пісню під назвою "Ледяные дожди". У своєму Instagram співачка опублікувала короткий уривок хіта, проілюструвавши власною фотографією.

"...Серце хоче любити і вірити в твою любов…

Для вас моя нова пісня на всіх цифрових майданчиках! Слухайте і діліться своїми враженнями", - написала співачка в пості.

Раніше Hyser писав про те, що хейтери розкритикували зовнішність Софії Ротару, яка помітно набрала у вазі.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару опублікувала невдале фото конкурентки по сцені.

Нагадаємо, що Софія Ротару налякала шанувальників дивною поведінкою.