Останнім часом у фанатів Ані Лорак виникає багато питань до її зовнішності. Схоже, виконавиця занадто захопилася пластикою.

Довгі роки Ані Лорак вважалася найкрасивішою співачкою українського шоу-бізнесу. Артистка могла похвалитися не тільки розкішним голосом, але і симпатичним обличчям, а також фігурою у вигляді пісочного годинника. І все це було абсолютно натуральним, без пластики.

Зараз Лорак 42 роки. Виконавиця всіма силами намагається зберегти свою красу і молодість, а також титул секс-бомби. Однак роки беруть своє, а в шоу-бізнес приходять нові зірки. Напевно, саме тому останнім часом Кароліна зачастила з косметологічними процедурами, а, згідно з деякими чутками, і взагалі зважилася на пластику обличчя. На свіжих знімках Лорак важко впізнати. Її ніс став занадто тонким, а губи занадто пухкими. Кароліна стала схожою одночасно на Майкла Джексона і численних інста-дів, які постійно покращують свою зовнішність. Особливо це помітно на свіжому фото, яке з'явилося в мікроблозі Кароліни.

У сторіс Кароліна повідомила фанатам, що готує для них сюрприз – нову фотосесію.

"Мої улюблені! Готуємо для вас нову фотосесію. Буде дуже красиво і дуже цікаво", - пообіцяла шанувальникам зірка.

Також Кароліна опублікувала фото, на якому зображена з яскравим макіяжем. Червона помада привернула увагу фоловерів до неприродно великих губ виконавиці. Позувала артистка в чорному халатику і з волоссям, завитими в локони.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак потрапила в новий мовний скандал. Співачка планує виступити в Одесі.

Hyser також писав, що у Мережу потрапило компрометуюче фото Ані Лорак. Сукня просто розійшлася по шву.