Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу новий пост, присвячений літньому закордонному відпочинку.

Зірка постала в кадрі в стильному купальнику і не забула похвалитися спокусливими формами.

Зіркова блондинка полетіла на Мадейру, а тому найближчим часом її шанувальники зможуть насолоджуватися ефектними фотозвітами про її колоритну відпустку.

До слова, вибір локації вона пояснила з іронією і зазначила, що вирушила на острови, як тільки дізналася, що туди прибуде Кріштіану Роналду.

Потім Леся Нікітюк порадувала інтернет-користувачів пляжною фотосесією, у підписі до якої пояснила: "Найстаріший курорт Європи, і наймолодша на ньому😁 🍾".

У коментарях до публікації фоловери обсипали зірку захопленими компліментами і попросили її робити, як можна більше відвертих кадрів.

Більш того, деякі порекомендували задуматися їй над фотопозірованіем без купальника. "Та вже зовсім роздягнись...шо там той купальник показувати😂 ✌", "Леся, Ви забули купальник і зв'язали шарфик? Цікаве рішення😂", "Леся ти Краса🌟 🌟 🌟","Хочу довіряти людям як вона своєму купальнику " - написали гості сторінки Лесі Нікітюк.

Також їй нагадали про те, що за часів роботи ведучої в проекті "Орел і Решка", вона вже бувала на Мадейрі: "через кілька років повернулися туди) як в Орлі і Решка".

Раніше "Hyser" писав про те, що ЛНікітюк здивувала шанувальників оригінальним пляжним фото і викликала бурхливу реакцію соцмережі.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль одягла суперстильний наряд і похвалилася акробатичними талантами.

Нагадуємо, що Тіна Кароль у напівпрозорому блискучому образі заспівала дуетом з солісткою відомого українського гурту.