Про особисте життя Примадонни російської естради Алли Пугачової завжди ходило чимало чуток. Більше 10 років зірка перебуває в офіційному шлюбі з гумористом Максимом Галкіним, але час від часу в мережі спливають цікаві подробиці їхніх стосунків.

Алла Борисівна і її чоловік виховують двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу, які з'явилися на світ сім років тому завдяки сурогатній матері. Зараз спадкоємці зіркового подружжя вчаться в одній з елітних московських шкіл, а імениті батьки регулярно хваляться їх творчими досягненнями.

А нещодавно кліпмейкер Алли Пугачової Ірина Миронова в одному з інтерв'ю згадала про те, як починалася історія кохання Примадонни і пародиста, молодшого її майже на 30 років. За її словами, перші натяки про те, що між артистами не тільки дружба, а щось більше з'явилися під час зйомок кліпу на пісню "Будь чи не будь".

Максим Галкін і Алла Пугачова. Фото: Instagram

"Я запитала у Алли Борисівни: "Яке завдання у цього проекту, що ви хочете, щоб було? Щоб усі повірили? Щоб що?" Вона каже: "Це повинен бути рівноправний союз, нічого не припускає, абсолютно рівноправний " - розповів шоу-бізнесова діячка. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на росЗМІ.

До слова, на момент роботи над цим кліпом, Алла Борисівна все ще була одружена з Філіпом Кіркоровим. Але вже тоді поповзли чутки про те, що їх романтичної ідилії прийшов кінець.

Варто відзначити, що забирати свідоцтво про розірвання шлюбу співачка приїхала в компанії Галкіна. А ось Філіп Кіркоров після розлучення з виконавицею, більше так і не одружився. А ось батьком став-двох дітей йому подарувала сурогатна мама.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін зворушив соцмережі оригінальним сімейним відео за участю свого сина Гаррі.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова була помічена на галасливій вечірці з келихом вина.

Нагадуємо, що Максим Галкін поділився унікальними методами спокушання Алли Пугачової і спровокував бурхливу реакцію соцмереж.