Наталя Могилевська помітно схудла і похвалилася своїми досягненнями в особистому мікроблозі. Втім, на досягнутому зірка зупинятися не планує.

Не так давно Наталія Могилевська посперечалася з Анітою Луценко, що за місяць зможе скинути 5 кілограмів. Якби артистка програла суперечку, вона повинна була б поголитися налисо. Однак в останній день Могилевської все ж вдалося виграти суперечку: вона позбулася 5 кілограмів і зберегла свої локони.

На досягнутому зірка зупинятися не планувала, тому через місяць після схуднення фоловери продовжують цікавитися, як зараз йдуть справи зі схудненням у Могилевської.

На це питання Наталя відповіла, що позбувшись від 5 кілограмів, дала собі послаблення і балувала себе фруктами, які були заборонені під час схуднення. Однак незабаром Наталя планує повернутися до системи схуднення, яку розробила для неї Аніта Луценко, і позбутися ще від 5 кілограмів. Про це співачка повідала у своїх сторіс.

"Я на дієті більше місяця, скинула 5 кг. Зараз був невеликий період відпочинку, я дозволила собі поїсти фруктів, які було не можна і зараз хочу ще -5", - написала Наталя.

При цьому артистка використовувала маску з оригінальним макіяжем, який створив ефект «мішків» під очима.

Як повідомлялося раніше, Наталя Могилевська показала себе в нижній білизні і без макіяжу. Шанувальники не оцінили.

Hyser також писав, що Наталя Могилевська розповіла, з ким спить, а також показала, з ким ділить ліжко.