Астрологи стверджують, що є три знаки Зодіаку, які не вміють радіти чужим досягненням. Чорна заздрість з'їдає їх зсередини.

Не секрет, що є люди, які не вміють радіти чужим перемогам і досягненням. Як виявилося, це може бути не рисою характеру, а характеристикою їх знака Зодіаку. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку самі заздрісні. Хто не може порадіти за друзів, а починає їм заздрити, ображатися і навіть будувати підступи?

Діва. Люди, народжені під знаком Діви, не вміють радіти чужим досягненням. Діви можуть посміхатися і демонструвати свою радість за інших напоказ, проте насправді вони заздрять, зляться і дратуються. Будьте обережні, Діви можуть пустити в хід маніпуляції, щоб скористатися вашими досягненнями собі на благо.

Скорпіон. Народжені під цим знаком заздрять всім навколо, хто досяг успіху більше, ніж сам Скорпіон. Почуття заздрості змушує Скорпіона "жалити" свого візаві в найболючіше місце. Так що не дай Бог вам досягти успіху там, де Скорпіон «провалився».

Козоріг. Представники цього знака погано приховують і контролюють свої емоції. Спочатку Козероги намагаються придушити всіх в своєму оточенні морально. А якщо комусь все-таки вдається досягти успіху в чому-небудь, Козеріг постарається зіпсувати мить тріумфу, виплеснувши свою заздрість.

Читайте також, кого чекає грошовий успіх в серпні? Фінансовий гороскоп розповість.

Hyser також писав, хто із знаків Зодіаку найбільш палкий в ліжку? Гріховні створіння.