Світлана Лобода опублікувала в особистому мікроблозі відверті знімки з відпочинку. Фанати в захваті.

Популярна виконавиця Світлана Лобода, як і більшість її колег, також дозволила собі відпочити влітку. У своєму мікроблозі зірка розмістила серію фотографій з водної прогулянки на яхті. Місце свого відпочинку артистка не уточнила.

На опублікованих фотографіях Світлана відображена в легкому літньому аутфіті. Образ зірки складався з принтованих шортів, кроп-топа нюдового відтінку, крізь тканину якого просвічувалися соски співачки, і крислатого капелюха білого кольору. Позувала Світлана босоніж.

Всі фотографії заслужили численні похвали від шанувальників Лободи. На знімках зірка продемонструвала свою фігуру в кращому світлі. Фолловери змогли оцінити струнку фігуру артистки, її довгі ніжки і пишний бюст. Тільки на останньому кадрі фігура Світлани виглядає занадто масивною. Схоже, фотограф вибрав невдалий ракурс для зйомки. До речі, з ким відпочивала Світлана, і хто виступив в ролі фотографа, так і залишилося загадкою для шанувальників виконавиці.

"Sunday «(»Неділя"), - коротко підписала знімки Лобода.

Нагадаємо, раніше в мережі ходили чутки, що свою другу дочку Тільду Світлана народила від німецького музиканта Тілля Ліндеманна. Однак поп-виконавиця офіційно так і не підтвердила роман з лідером групи «Rammstein».

Як повідомлялося раніше, Світлана Лобода заінтригувала шанувальників знімком з лисим хлопцем. Хто цей таємничий незнайомець?

Hyser також писав, що Світлана Лобода максимально оголила декольте. Навіть Памела Андерсон так і не ризикнула б.