Знаменитий український хореограф Діма Коляденко поділився інтимними подробицями свого особистого життя. Артист розповів про те, з чого почалися його» постільні " стосунки зі співачкою Іриною Білик.

За словами танцівника, перед тим, як вперше віддатися любовним утіхам зі знаменитою поп-дівою, він здав аналізи на венеричні захворювання. Такими подробицями він поділився з журналістами телеканалу"Україна". Про це повідомляє портал УНІАН.

Дмитро Коляденко зізнався, що вони з Іриною Білик вдалися до таких запобіжних заходів, щоб не наражати здоров'я один одного на небезпеку.

"Уявляєте, наскільки все серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. І заради любові я готовий на все. Я просто не люблю презервативи, тому бережу себе і партнерку. Я люблю, щоб було з любов'ю і без всякої хімії. Але для цього потрібно здавати аналізи і чекати результати" - розповів танцівник.

З моменту краху любовної ідилії Ірини Білик та Дмитра Коляденка минуло близько 15 років. Більш того, фанати пророкували їм розкішне весілля, але незважаючи на всі прогнози - пара зі скандалом розлучилася.

Одного разу під час інтерв'ю журналістам КП Діма Коляденко заявив, що особиста драма пішла йому на користь і залишившись без коханої жінки він почав процес творчого розвитку. Як наслідок: успішна вокальна кар'єра і власний бренд одягу.

Більш того, після розставання з Іриною Білик він більше 5 років ходив до психологів: "Фахівці сказали: не потрібно звинувачувати себе, адже в нашому розриві винні ми обидва". Зараз, на думку, артиста він став набагато спокійніше і мудріше, а тому зумів почати життя з чистого аркуша.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик показала, як виглядала 10 років тому і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Ірина Білик зізналася, що у неї є спеціальний "чорний" список.

Нагадуємо, що Надія Мейхер поділилася кадром з цікавою репетиції.