Екс-герой романтичного проекту «Холостяк» Михайло Заливако поділився з передплатниками свого мікроблогу архівними фото.

Він показав, як виглядав у 15-річному віці, а також у той час, коли вирішив активно займатися спортом і вдосконалювати свою фізичну форму.

Також бізнесмен розповів про те, які ранкові ритуали стали для нього обов'язковими, а також повідав про обмеження в харчуванні.

Також, як повідомляє ТСН, Михайло Заливако зізнався у нього було спортивне дитинство, але після того, як лікарі діагностували у нього геморагічний васкуліт - він сів на сувору дієту і за 2 роки "відвик є нормальну їжу".

А ще за кілька років до цього у нього стався перелом спини: "Мене заново вчили ходити. Мене прив'язували до ліжка, щоб вночі я не перекинувся, а лежав на валику, щоб нарощувалася кісткова тканина. І коли мені люди пишуть, що у тебе Ось це генетика. Ні, хлопці, це не генетика! Це просто потрібно орати, потрібно упахиваться, ставити певні цілі і йти до цього".

Що стосується особистого життя, то свою нинішню кохану Анну Богдан Михайло зустрів на проекті "Холостяк". Вони продовжують будувати відносини і після закінчення шоу, а шанувальники з нетерпінням чекають новин про їхнє весілля. Втім, поки ніякої інформації з цього приводу закохані не повідомляють.

Раніше "Hyser" писав про те, що відомий телеведучий Діма Комаров розповів про те, як його вимотала чергова подорож.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк була помічена за дивною сценою з екс-холостяком Михайлом Заливако.

Нагадуємо, що переможниця "Холостяка" заговорила про первістка від Михайла Заливако.