Відомий український хореограф, танцівник і шоумен Дмитро Коляденко згадав, як їхні стосунки з Іриною Білик тільки починалися.

Телеведучий розповів своїм шанувальникам, що перед тим, як їхні стосунки з колишньою дружиною вийшли на новий рівень, вони перевірили своє здоров'я.

Зірковий експерт проекту "Співають всі!" каже, що пара була настільки закохана один в одного, що почекати трохи для них було нормальним. Коляденко розповідає, що близько двох тижнів їм довелося чекати результатів аналізів.

"Ми вирішили, якщо у нас любов, можна почекати і перевірити. Її особистий водій відвіз мене в медичний центр, де я здав аналізи. Більш того, ми чекали результати 2 тижні. Уявляєте, наскільки все серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. Просто я не люблю презервативи, тому березі себе і партнерку. Обожнюю, щоб було з любов'ю і без всякої хімії", - розповів Коляденко в інтерв'ю телеканалу "Україна".

Також хореограф згадав самі стосунки пари. За його словами, це був роман по-італійськи.

"Якщо люди сваряться, значить вони люблять один одного. У нас з Ірою були сварки раз на два тижні. То я викидав дивани, то різав картини, то заліплював її косметику, а потім вибачався, втік в найдорожчі магазини столиці і купував найкращі речі. Ми жили по-італійськи-раділи, веселилися, співали і лаялися! Я ревнував, тому що я така людина, міг ревнувати її навіть до стовпа", - зізнався він.

Пара розлучилася в 2006 році, але зуміла зберегти теплі стосунки. 22 липня Дмитро відзначив 50-річний ювілей, з яким на своїй сторінці його привітала Ірина Білик. Вона опублікувала архівний знімок минулих років і попросила своїх фоловерів побажати всіх благ і здоров'я.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик зізналася, що у неї є спеціальний "чорний" список.

Також Hyser повідомляв, що Ірина Білик шокувала шанувальників своїм виглядом.

Нагадаємо, що Ірина Білик показала, як виглядала 10 років тому і викликала бурхливу реакцію соцмереж.