Українська співачка Оля Полякова, яка днями провела масштабний фестиваль у Маріуполі, поділилася з підписниками радісною новиною.

37-річна зірка схудла на 5 кілограмів. Про це вона розповіла в коротких сторі зі своєму Instagram. Суперблондиннка показала промальований прес, але разом з цим у неї засмучення і все тому, що разом з кілограмами і пішли і сідниці.

Але зірка не впадає у відчай і зізнається, що знає, як підняти свою п'яту точку і для цього їй необхідно виконати кілька вправ.

instagram.com/polyakovamusic

instagram.com/polyakovamusic

instagram.com/polyakovamusic

Відзначимо, що зірка естради не тільки чудово виглядає, але і чудово готує. Полякова регулярно публікує відеорецепти різних страв, які готує або одна, або в оточенні друзів.

Не так давно вона розповіла фоловерам, як готує чіабатту. Зірка каже, що їй шкода викидати надлишки закваски, тому вона пече постійно.

Артистка завжди просіває борошно, щоб тісто було пишніше. З кілограма борошна у неї виходить шість чіабатт.

"Чіабатта не вимішується, вона складається. Зараз трішечки відбудеться аутоліз з тестом (вироблення клейковини), а це відбувається хвилин через 30 після того, як ви змішали борошно з водою", - розповідає артистка.

Фолоовери були вдячні за докладний рецепт і частина з них тут же захотіла приготувати страву самостійно.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова в стрінгах похвалилася розтяжкою, проте шанувальників здивувало щось інше.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом з подружкою похвалилися фігурами на пляжі.