Ксенія Мішина поділилася провокаційним фото і розповіла, що для неї означає свобода.

Ксенія Мішина не так давно розлучилася зі своїм обранців Олександром Еллертом. Пара після проекту пробула не так довго, як всі шанувальники розраховували. Однак, вони змогли дуже багато один одному дати. Тепер Ксенія буде пробувати будувати нові відносини вже з іншим чоловіком.

Судячи з фото на її сторінці в соціальній мережі вона ні трохи не нудьгує і продовжує вести активний спосіб життя. Але в останній публікації вона вирішила торкнутися теми самотності і чи відчуває вона себе так. Актриса розповіла, що їй подобається цей час, тому що вона може побути сама з собою і послухати свої внутрішні відчуття. В її швидкому ритмі життя це стає просто справжньою розкішшю.

"Хм ... одна. Не так вже й погано. Приходити додому. Всі лякали холодом стін і відразливою відсутністю, але я не відчуваю страху. Значить ця прекрасна, м'яка, величезна ліжко тільки для мене.
Незгірший. Тиша. Жадібно слухаю її. Гей, самотність, а ти не такий монстр, яким я раніше тебе уявляла, яким нав'язує тебе суспільство", - підписала знімок Ксенія Мішина.

У коментарях користувачі Мережі підтримали актрису і відзначили, що самотність не так вже й погано. Особливо якщо ставиться до нього не як до самотності, а як до свободи.

"Саме коли я навчилася насолоджуватися своєю самотністю, я знайшла всіх тих людей, які зараз поруч❤️, Людина приходить додому, заварює смачний чай сідає в крісло і сам вибирає, це самотність або свобода 🙏 🏽 Я вибрала свободу!👍 🏽 ",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Мішина розповіла про те, як їй насправді живеться без Еллерта.

Також писали, що Еллерт показав фото можливо нової обраниці.

Нагадаємо, що Мішина показала шанувальникам свого нового дружка.