Віра Брежнєва порадувала шанувальників новим відео з відпочинку. Зірка похвалилася своїми формами в міні-бікіні.

За традицією Віра Брежнєва проводить літні канікули в Італії. Компанію виконавиці складають члени її численної сім'ї: дочки Соня і Сара Кіперман, чоловік Костянтин Меладзе, мама, а також сестри зі своїми сім'ями. Однак велика кількість родичів поруч не заважає артистці демонструвати свою приголомшливу фігуру у відвертих нарядах. Цього разу Віра позувала в бікіні.

У сторіс свого мікроблогу Брежнєва опублікувала оригінальний відеоролик. У кадрі співачка демонструє свою ідеальну фігуру в міні-бікіні і в приспущеній зі стегон джинсової міні-спідниці.

Відзначимо, що Брежнєвій вже 39 років. Однак виглядає при цьому артистка просто чудово. Підтримувати прекрасну форму матері двох дітей допомагає правильне харчування і систематичні заняття спортом.

Цікаво, що у своєму мікроблозі Брежнєва не публікує настільки відверті знімки. Чим це обумовлено, невідомо.

Нагадаємо, свою кар'єру в шоу-бізнесі Віра починала в групі "ВІА Гра", продюсером якої був Костянтин Меладзе. Пізніше артистка покинула дівочий колектив і почала сольну кар'єру. А в 2016-му році Віра таємно вийшла заміж за Костянтина, який на той час встиг розлучитися зі своєю першою дружиною. Спільних дітей у зоряної пари поки немає, вони виховують двох дочок Брежнєвої від попередніх відносин.

Як повідомлялося раніше, Віра Брежнєва показала молодшу дочку, яка подорослішала. Яка красуня виросла!

Hyser також писав, що Віра Брежнєва раптово згадала, звідки вона родом. Зірка несподівано для всіх заговорила українською мовою.